Türk doktor 5 bin euro’yu 2 saat içinde çaldırdı

Adana’da ailesiyle birlikte yaşayan Doktor Osman Sarı, hem Türk hem de Belarus vatandaşı olan eşi Alexandra Sarı ve 2,5 yaşındaki kızlarıyla birlikte yıllarca arabayla Avrupa seyahati yapmanın hayalini kurdu. 6 Şubat’ta meydana gelen depremleri, doğal afetten etkilenen illerden biri olan Adana’da hisseden Sarı ailesi, tam bu olayın üzerine Alexandra Sarı’nın kardeşinin vefatıyla birlikte derinden sarsıldı. Daha önce yarım kalan arabayla Avrupa seyahati planlarını hayata geçirmek için yola koyulan ailenin bu seyahat kararı ise onlar için hüsranla sonuçlandı.

Korkunç plan Romadaki otelde başlamış Türk doktor 5 bin euroyu 2 saat içinde çaldırdı

‘SADECE BENZİN MASRAFI YAPTIK’

“Hem cenazesine gidemediğimiz kardeşimizin kabrini ziyaret edip taziyede bulunmak hem de biraz olsun deprem kâbusundan uzaklaşmak için Belarus’a gitmeye karar verdik” diyen Osman Sarı, tüm seyahat masraflarını ekonomik bir hale getirmek için yola koyuldu ve bir çözüm planı üretti. Osman Sarı, “Sadece benzin masrafı yaptık” diyerek geliştirdikleri planı şöyle anlattı:

“Ukrayna’da devam eden savaştan dolayı uçak bileti fiyatları aktarmalı ve çok pahalı olduğundan yıllardır hayal ettiğimiz bu yolculuğu kendi aracımızla yapmaya karar verdik. Aracımızın üstünde açılır kapanır çadır olduğu için konaklamayı da uygun yerlerde çadırda uyuyup çok ekonomik bir seyahat planladık. Aracımız pikap ve arkasına (pişirme, su depolama vb.) kamp ekipmanlarını da rahatlıkla koyabildik. Zaten doğada vakit geçiren Kitesurf (uçurtma sörfü) ile 10 yıldır uğraşan biriyim, o sebeple bu tarz seyahat ve konaklama bize oldukça uygundu. Bu şekilde sadece benzine masraf yaparak birçok ülke gezebildik.”

Haberin devamı için Türk doktor 5 bin euro’yu 2 saat içinde çaldırdı

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir