Etiket: “u0022doktoru0022”

  • Doktoru kaçıran şahıs adliyede

    Doktoru kaçıran şahıs adliyede

    Samsun’un Atakum ilçesinde, eşi Çiğdem E.’nin (29) ameliyat sırasında aort damarının kesilmesi sonucu ölümüne ilişkin yargılandığı davada kusuru bulunduğu suçlamasıyla ceza alan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Erdem’i silah zoruyla kaçıran Gökhan E., adliyeye sevk edildi.

  • Türk doktor 5 bin euro’yu 2 saat içinde çaldırdı

    Türk doktor 5 bin euro’yu 2 saat içinde çaldırdı

    Uzun yıllar arabayla Avrupa seyahati yapmanın hayallerini kuran Sarı ailesi, peş peşe yaşadıkları kötü olaylardan sonra planlarını hayata geçirmek için Adana’dan yola koyuldu. Seyahat rotalarının neredeyse finaline kadar her şey istedikleri gibiydi. Ancak Doktor Osman Sarı ve ailesinin Roma’ya varmasıyla kâbus başladı, arabalarında ne var ne yoksa hırsızlara kaptıran ailenin dikkat çektiği otel detayı ise…

  • Malatya hastanesi’ndeki doktorlar: Ağlayarak çalışıyoruz

    Malatya hastanesi’ndeki doktorlar: Ağlayarak çalışıyoruz

    Deprem felaketinin sağlık üssü haline getirilen Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları, ‘Bizler de birer depremzedeyiz. Uykusuz çalışıyoruz. Hastalarımıza moral vermeye çalışsak da gizli gizli ağlıyoruz” dedi.

  • Tıp okuduğu Türkiye’ye doktor olarak yardıma geldi

    Tıp okuduğu Türkiye’ye doktor olarak yardıma geldi

    Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından Türkiye’ye gelen yabancı arama kurtarma ekipleri arasında Arnavutluk ekibi de bulunuyor.