Etiket: suc

  • İstanbul Üniversitesi Tıp Etik Kurulu’na suç duyurusu

    İstanbul Üniversitesi Tıp Etik Kurulu’na suç duyurusu

    İstanbul Üniversitesi Tıp Etik Kurulu görevlileri hakkında reşit olmayan çocuklara cinsiyet değişikliği ameliyatı yapılmasına onay verdikleri iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu. Açıklamada, İstanbul Üniversitesi akademik kadrosunda yer alan 11 doktor ve öğretim görevlisinin, tıbbi ve kanuni ilkelere aykırı olarak ergenliğini tamamlamamış 22 çocuğa cinsiyet değiştirme ameliyatları yapıldığının altı çizildi.”

  • HEKİMSEN: “Eğitim Suç Mu?”

    HEKİMSEN: “Eğitim Suç Mu?”

    HEKİMSEN (Hekim ve Diğer Sağlık Çalışanları Kamu Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sendikası) tarafından sosyal medyada paylaşılan gönderi çalışan maaşlarına

  • Kamu Sağlık Sen,  Hastane Yöneticileri Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

    Kamu Sağlık Sen, Hastane Yöneticileri Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

    Kamu Sağlık Sen Genel Başkanı Ümit Karataş, Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapan hemşirelerin görevleri dışında sekreterlik yapmaya zorlandığı, itiraz edenlerin tehdit edildiği ve görev yerlerinin değiştirildiği iddiasıyla hastane yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Kendisine mobbing uygulandığını belirten hemşire Seda Sancar, “Kan alma biriminde, özel muayene adı altında hemşirelere sekreterlik görevi dayatılmaktadır. Bize mobbing uygulanmıştır”…

  • Mansur Yavaş ve bazı belediye yetkilileri hakkında suç duyurusu

    Mansur Yavaş ve bazı belediye yetkilileri hakkında suç duyurusu

    Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi Birinci Başkan Vekili Fatih Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve bazı belediye yetkilileri hakkında “ihaleye fesat karıştırma” ve “yetki aşımı nedeniyle görevi kötüyü kullanma” iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

  • “Doktor dövebiliyoruz” diyen şahıs hakkında suç duyurusu

    “Doktor dövebiliyoruz” diyen şahıs hakkında suç duyurusu

    “Doktor dövebiliyoruz” diyen şahıs hakkında suç duyurusu – Genel Sağlık-İş sokak röportajı sırasında 25 yıl önce doktorların kendisini azarladığını, bu gün ise doktorları dövebildiklerini ifade eden şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu. Samsun’da yaşadığı öğrenilen kadın hakkında Cumhuriyet Savcılığının ‘Suç İşlemeye Tahrik’, ‘Suçu ve Suçluyu Övme’ ve ‘Kanunlara Uymamaya Tahrik’ suçlarından işlem yapması istendi.

  • Adana merkezli 5 ildeki suç örgütü operasyonunda 59 tutuklama

    Adana merkezli 5 ildeki suç örgütü operasyonunda 59 tutuklama

    Adana merkezli 5 ilde suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 105 şüpheliden 59’u tutuklandı.