Etiket: edilen

  • Ordu’da doktoru darbettiği iddia edilen hasta yakını tutuklandı

    Ordu’da doktoru darbettiği iddia edilen hasta yakını tutuklandı

    Ordu’nun Fatsa ilçesinde doktoru darbettiği ileri sürülen kişi tutuklandı.

  • Bu Karar Yüzlerce Memuru İlgilendiriyor! İhraç Edilen Doktorun Dosyasında Emsal Karar

    Bu Karar Yüzlerce Memuru İlgilendiriyor! İhraç Edilen Doktorun Dosyasında Emsal Karar

    Doktor H.G.Y. önce meslekten ihraç edildi. Sonra göreve iade edildi. Memuriyetinden kaynaklanan tüm haklarını aldı. Ancak iş yeri hekimliğinden kaynaklı geriye dönük maaşını alamadı. Yargıya taşınan olayda mahkeme, “Davacının kusurundan kaynaklanmayan bir idari tasarruftan dolayı doğan aleyhe sonuçların davacıya yükletilmesi hakkaniyetle bağdaşmaz” diyerek memurları ilgilendiren karara imza attı.

  • Kılıçdaroğlu yanıtladı: İhraç edilen KHK’lılar dönecek mi?

    Kılıçdaroğlu yanıtladı: İhraç edilen KHK’lılar dönecek mi?

    Canlı yayında soruları yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Benim söylediğim şu, adalet istiyorsanız yargıya güveneceksiniz. Kişiyi kamudan atmışsınız, FETÖ’cü ya da başka bir nedenle. Gitti savcıya, savcı dosyaya baktı, takipsizlik kararı verildi. Görevine iade edilmesi lazım, yasalar böyle. Hayır ben seni göreve iade etmeyeceğim diyor. Savcı ciddi buluyor, soruşturma açıyor. Mahkemeye gidiyor, beraat ediyor.…

  • Silah kabzasıyla darp edilen Prof. Dr. Biçer’den açıklama

    Silah kabzasıyla darp edilen Prof. Dr. Biçer’den açıklama

    Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Biçer, silahla darp edilmesine ilişkin “Bu saldırı nedeni ile üzgün olmakla beraber bundan sonra da hastalarımı sağlıklarına kavuşturmak için insana ve tıp mesleğine olan saygım nedeni ile tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim.” dedi.

  • YSK açıkladı: Başvurusu kabul edilen cumhurbaşkanı adayları

    YSK açıkladı: Başvurusu kabul edilen cumhurbaşkanı adayları

    YSK, Cumhurbaşkanı adaylığı için seçmenler tarafından aday gösterilmek isteyenlerden başvurusu kabul edilenleri ilan etti. Buna göre, Davut Turan, Doğu Perinçek, Erkan Trükten, Halil Murat Ünver, Hilmi Özden, İrfan Uzun, Muhammed Ali Fatih Erbakan, Muharrem İnce, Sinan Oğan, Tevfik Ahmet Özal ve Yakup Türkal’ın kanunda aranan şartları taşıdıkları anlaşıldığından başvurularının kabulüne karar verildi

  • KDK’ya 2022’de en çok şikayet edilen kurumlar, dördüncü sırada Sağlık Bakanlığı

    KDK’ya 2022’de en çok şikayet edilen kurumlar, dördüncü sırada Sağlık Bakanlığı

    Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, KDK’ya başvuruya konu olan idarelere bakıldığında ilk sırada Adalet Bakanlığının, ikinci sırada mahalli idarelerin, üçüncü sırada üniversitelerin, dördüncü sırada Sağlık Bakanlığının, beşinci sırada Milli Eğitim Bakanlığının olduğunu söyledi.