SÜDGE Nedir? Nasıl Başvurulur? 2023 | SRC Belgesi, ODY Belgesi, ÜDY Belgesi ve SRC Merkezi

SÜDGE Nedir? SÜDGE Belgesi Nasıl Alınır? Südge Fiyatları ve bir çok daha SÜDGE Başvuru, SÜDGE Eğitim, SÜDGE Merkezleri ile ilgili sorularınızı cevapladık.

SÜDGE Nedir; SÜDGE açılım olarak Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitimi şeklindedir. Genel olarak Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitimi Nedir sorusuna verilen cevaplar arasında bilinenin üzerinde Alkolden Alınan Ehliyet İşlemleri, Alkolden Kaptırılan Ehliyet, Alkol Nedeni İle Sürücü Belgesine El Konulması, Uyuşturucu Maddeden Ehliyetin Alınması gibi şekillerde de halk arasında bilinmektedir.

Südge Eğitimi ve Başvuru Süreçleri

Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitimi ve Başvuru Süreçleri

Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 48/5 Maddesi ile birlikte Sağlık Bakanlığı 14 Eylül 2004 ve 25583 sayılı Resmi Gazetesinde yayımlanan yönetmelik gereği uygulanmaktadır.

Alkollü araç kullanımının ikinci (2.) kez tespit edilmesi halinde iki (2) yıllığına el koyulan ehliyet veya sürücü belgelerinin geçici olarak alınan belgelerin geri alınması için katılmanın zorunlu olduğu bir eğitimdir.

Eğitimler Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi Müdürlüğü tarafından Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddeler Birimi tarafından yapılmaktadır.

Südge Alkol ve Uyuşturucu Madde Eğitimleri

Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitimi Alkol ve Uyuşturucu Madde Eğitimleri

Posta yolu ile başvuru kabul edilmediği gibi kişinin şahsen başvurusu gerekmektedir.

Haberin devamı için SÜDGE Nedir? Nasıl Başvurulur? 2023 | SRC Belgesi, ODY Belgesi, ÜDY Belgesi ve SRC Merkezi


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir