VERGİLİ ” TÜRKİYE’DE EMEKLİLERİN DURUMU İÇ ACICI DEĞİL”

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, bugün düzenlediği basın toplantısında, şehirde yaşayan 65 yaş üstü tüm vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlandığını ve bu uygulamanın devam edeceğini belirterek, ayrıca emeklilere su ücreti ve toplu taşıma hizmetinin bedava olacağını açıkladı.

Başkan Vergili, Türkiye‘deki emeklilerin zorlu ekonomik koşullarına vurgu yaparak, seçim sürecinde ortaya atılan söylemlerin insanları yanıltmaya yönelik olduğunu ifade etti. 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz toplu taşıma hakkının seçim sonrasında kaldırılacağına dair söylentilere karşı çıkarak, bu uygulamanın öncelikli olarak yaşlı vatandaşların şehir içi seyahatini kolaylaştırmak amacıyla başlatıldığını vurguladı.

Vergili, emeklilerin maaşlarında iyileştirmeler yapılmadan, Karabük Belediyesi olarak su ücreti ve toplu taşıma hizmetini bedava yapma kararı aldıklarını belirtti. Ayrıca, ilerleyen günlerde hükümetin emeklilere yönelik alacağı kararlar doğrultusunda belediyenin bu destekleri gözden geçirebileceğini ifade etti.

İŞTE VERGİLİNİN KONUŞMASININ TAM METNİ

Haberin devamı için VERGİLİ ” TÜRKİYE’DE EMEKLİLERİN DURUMU İÇ ACICI DEĞİL”


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir