Sermet Atay’ın Sağlık bakanına tepkisi! Gaziantep’e bir düşmanlığın mı var?

*Üniversite Hastanesi şu anda batak durumda

*Mecburi hizmet koymazsan Gaziantep’e kimse gelmiyor

*Yol açısından en başarılı hizmeti Tahmazoğlu yapıyor
 

Gaziantep 27 gazetesini  ziyaret eden TBMM İdare Amiri Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, bu ay sonuna kadar resmi olarak açılacak olan Şehir Hastanesi’ne hala doktor ve personel atanmamasına veryansın etti. Gaziantep’te şu anda Suriyeli ’den, uyuşturucudan, trafikten daha önemli sorunun sağlık olduğunu belirten Atay, “Allah etmesin hasta olsanız yoğun bakımlarda yer yok. Üniversite hastanesi iflas etmiş durumda. Bakanlık diğer hastanelerden Şehir Hastanesine doktor takviyesi yapın diyor. O zaman diğer hastaneler çöker. Sen Gaziantep’e bu ay açılacağı belli olan hastane için hangi kafayla personel, doktor, sağlık personeli (sağlıkçılar) vermiyorsun, neyin kafasını yaşıyorsun? Gaziantep’e bir düşmanlığın mı var, ben onu anlarım artık” dedi.

AK PARTİ SAĞLIKTA DEVRİM YAPTI

Ak Parti’nin sağlıkta devrim yaptığını, ancak Gaziantep’in ne yazık ki sağlıkta geriye gittiğini söyleyen Sermet Atay, “Sağlıkta Gaziantep’te çok büyük bir problem var ve bu problem artarak büyüyor” söyledi. Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi’yi ziyaret eden Atay, Şehir Hastanesi, Üniversite Hastanesinin durumu ve kentin sorunlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

GAZİANTEP 4 MİLYON KİŞİYE HİTAP EDİYOR

Gaziantep’te şu anda Suriyeliden, uyuşturucudan, trafikten daha önemli sorun sağlık oldu. Farkında değilsiniz, Allah etmesin hasta olsanız yoğun bakımlarda yer yok. Özellerin yoğun bakımları paralı. Depremde üstüne geldi Ersin Arslan Devlet Hastanesi de kapatıldı. Gaziantep bölge hastanesi görevi görüyor. Yani Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Hatay’ın bir kısmını koyduğunuzda Gaziantep 4 milyon kişiye hitap ediyor ama Gaziantep’te Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi, Mücahitler Devlet Hastanesi, Şehitkamil Devlet Hastanesi ve 25 Aralık Devlet Hastanesinden başka hastane var mı? Gaziantep sağlık açısından SOS veriyor, uyarı veriyor.

Haberin devamı için Sermet Atay’ın Sağlık bakanına tepkisi! Gaziantep’e bir düşmanlığın mı var?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir