Çay-simit keyfi yapmak isteyenler o ilçeye koşuyor! Çay 1 TL oldu! Vatandaşlar o ilçeye akın etti

28 Mayıs’taki seçimlerin ardından pek çok kalemde yaşanan ‘zam furyası’ vatandaşın tepkisini toplarken o ilçede çay içmek artık sadece 1TL oldu. Söz konusu gelişme sonrasında çay-simit keyfi yapmak isteyen vatandaşlar o ilçeye akın etti.

28 Mayıs’ta gerçekleşen ve Millet İttifakı’nın adayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlanan cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından pek çok kalemde tabiri caizse ‘zam furyası’ yaşanırken İstanbul’un o ilçesinde çayın fiyatı 1 TL olarak belirlendi. Bu gelişme sonrasında vatandaşlar o ilçeye akın etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlanan 28 Mayıs’taki seçimin ardından yaşanan zamlara her geçen gün bir yenisi daha eklenirken bu kez indirim <a href="https://<a%20href=” https: target=”_blank”>haberdata.com/” target=”_blank”>haberi geldi. Çay-simit keyfi yapmak isteyen vatandaşlar o ilçeye akın etmeye başladı.

Maltepe Belediyesi, zorlaşan ekonomik koşullar karşısında vatandaşa destekte bulunmak için yeni bir çalışmayı hayata geçirme kararı aldı.

Haberin devamı için Çay-simit keyfi yapmak isteyenler o ilçeye koşuyor! Çay 1 TL oldu! Vatandaşlar o ilçeye akın etti


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir