İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası! 2023 Yılı Haziran Dönemi

Kura başvurusu yapmak isteyen ilgili personeller, tercih başvurularını 22 Haziran 2023 tarihi saat 18:00’e kadar Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapabilecekler.

İlan edilen metin ve münhal kadrolar, personellerin tercihlerini belirlemeleri ve isteklerine göre atanma sürecini sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Bu süreçte personellerin dikkat etmeleri gereken önemli bir tarih olan başvuru süresi sona ermeden tercihlerini yapmalarıdır. Tercihlerin PBS üzerinden alınması, işlemlerin hızlı ve etkili bir şekilde tamamlanmasını sağlayacak ve personellerin taleplerini doğru bir şekilde iletmelerine imkan verecektir.

istege-bagli-iller-arasi-kura-takvimi

2023 YILI HAZİRAN DÖNEMİ İSTEĞE BAĞLI İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMA KURASI İLAN METNİ

Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğine göre 2023 Yılı Haziran Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası 27.07.2023 tarihi Perşembe günü noter huzurunda bilgisayar ortamında gerçekleştirilecektir.

Başvurular; ekteki takvim çerçevesinde Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (https://yhgm.saglik.gov.tr/) yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden e- devlet kapısı kimlik doğrulama sistemi ile giriş yapılarak yapılacak olup münhal kadrolar göz önünde bulundurularak en fazla on (10) tercih yapılabilecektir.

Başvuru yapacak adaylar kura takviminde belirtilen tarihler arasında PBS üzerinden başvuru formunu elektronik ortamda doldurup tercihlerini kaydedip kesinleştireceklerdir. Kesinleştirme işlemi yapıldıktan sonra başvuru bilgileri ve tercihlerde değişiklik yapılamayacaktır. Kesinleştirilmeyen başvurular dikkate alınmayacaktır.

Kesinleştirilen başvuru formu fiziki evrak olarak ayrıca gönderilmeyecektir.

Haberin devamı için İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası! 2023 Yılı Haziran Dönemi

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir