Sünnet için hastaneye götürülen çocuğun bademciklerinin alındığı iddia edildi! İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı

Diyarbakır’da sünnet için Ergani Devlet Hastanesine götürülen çocuğun iddiaya göre bademcikleri alındı. Oğlunun 2.5 saat geçmesine rağmen ameliyathaneden getirilmediğini söyleyen anne, “Ameliyat yerini bastım. Gittiğimde hala işlem yapıyorlar. Neresinden ameliyat ettiklerini bilmiyordum, çığlık attım. Sünnet için götürdüm, sünnet edilmedi. Bademcik ile geniz eti alınmış” derken, İl Sağlık Müdürlüğü iddiaya ilişkin soruşturma başlattı.

7 Mart’ta Ergani ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Seher Y., 4 yaşındaki oğlu Bulut Y.’yi sünnet edilmesi için Ergani Devlet Hastanesine götürdü. Sünnet yapıldığı düşünülen Bulut Y. yanlışlıkla ameliyata alınarak, bademcik ve geniz eti alındı.

AİLE DAVA AÇTI

Anne Seher Y., 15 dakikalık sünnet işlemi yerine saatlerce oğlundan <a href="https://<a%20href=” https: target=”_blank”>haberdata.com/” target=”_blank”>haber alamayınca oda oda, kat kat gezmeye başladı. Seher Y., en sonunda oğlunu ameliyat masasında buldu. Durum karşısında şaşıran aile, avukatları aracılığıyla dava açtı.

Haberin devamı için Sünnet için hastaneye götürülen çocuğun bademciklerinin alındığı iddia edildi! İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir