Özübek, sağlık çalışanlarına zulüm yapıldığı iddiasında bulundu

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7, Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm sağlık çalışanları, depremzedelere hizmet verebilmek için gece gündüz görev yapıyor.

Kendi dertlerini unutup depremzedelerin yaralarını saran sağlık çalışanlarının sorunlarının çözülmesi gerektiğine işaret eden Türk Sağlık Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özübek, 112 Acil çağrıları karşılama merkezinde yöneticilerin çalışanlara mobbing uygulandığını ifade etti.

“İLK GÜNDEN BUGÜNE FEDAKARCA ÇALIŞIYORLAR”       

Özübek, Tüm sağlık çalışanları canla başla depremin olduğu ilk günden bugüne fedakarca çalıştığına işarete ederek; “Acil Sağlık hizmetlerinin önemi, bu sistemin her daim tüm unsurları ile hazır olması ve ihtiyaç halinde gereğini yapabilmesi ve bu sistemin her kademesinde görev alan çalışanların sorunlarının çözülmesi, çalışma şartlarının iyi olması elzemdir. Türkiye olarak çok büyük iki deprem yaşadık. 41 binin üstünde insanımız hayatını kaybetti. 100 binin üstünde yaralımız var.  Tüm sağlık çalışanları canla başla depremin olduğu ilk günden bugüne fedakarca çalışıyor. Ambulansları umke ekiplerini, sahra hastanelerinde o bölgedeki tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında yaşananları görüyorsunuz.” şeklinde konuştu.

Haberin devamı için Özübek, sağlık çalışanlarına zulüm yapıldığı iddiasında bulundu

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir