Etiket: yol

  • Erdoğan yerel seçimlerin ardından yol haritasını çizdi

    Erdoğan yerel seçimlerin ardından yol haritasını çizdi

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin 31 Mart seçimlerinde aldığı başarısız sonucun ardından “yol haritası”nı çizdi. Önümüzdeki döneme ilişkin önemli mesajlar veren Erdoğan, “İnanan insanlarız, ‘Bunda da hayır var’ diyeceğiz. Artık ekonomiye odaklanacağız. Mağduriyetleri giderecek çalışmalarımız olacak” dedi.

  • Yeni yönetimin yol haritası belli oldu: Ekonomide 3 acil hedef

    Yeni yönetimin yol haritası belli oldu: Ekonomide 3 acil hedef

    Yeni ekonomi yönetimi cari açığı düşürmek için üç acil hedef belirledi. Bu çerçevede teknolojik atılımlara ağırlık verilecek, katma değeri yüksek ürün ve hizmetler ön plana çıkarılarak ihracat arttırılacak, daha fazla turist çekerek turizm gelirlerinin tırmanması sağlanacak.

  • Enflasyonda tek hane için yeni yol haritası

    Enflasyonda tek hane için yeni yol haritası

    Yeni hükümetin göreve başlamasının ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek önderliğinde hazırlanan Orta Vadeli Program kapsamında tüm önlemler belirli bir takvime bağlanacak. Programda, gelir ve servet eşitsizliğinin azaltılmasından ekonomik özgürlüklerin genişletilmesine, iş gücü piyasası reformundan gıda başta olmak üzere fahiş fiyatları frenleyecek maliyet düşürücü uygulamalara, çalışanların gelirlerinin enflasyona karşı…