Etiket: “u0022egitimu0022”

  • Doktoru kaçıran şahıs adliyede

    Doktoru kaçıran şahıs adliyede

    Samsun’un Atakum ilçesinde, eşi Çiğdem E.’nin (29) ameliyat sırasında aort damarının kesilmesi sonucu ölümüne ilişkin yargılandığı davada kusuru bulunduğu suçlamasıyla ceza alan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Erdem’i silah zoruyla kaçıran Gökhan E., adliyeye sevk edildi.

  • Bakan Koca: Şehir hastaneleri işin sadece bir cephesidir

    Bakan Koca: Şehir hastaneleri işin sadece bir cephesidir

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli Şehir Hastanesinde deprem riskine karşı binin üzerinde sismik izolatör olduğunu belirterek, “Şehir hastanelerimizin bir özelliği de araştırma ve eğitim kurumu olarak çalışmak, hem üretilen hizmeti hem de tıp adına ortaya konan gelişmeleri dünyaya sunmaktır. Bu bakımdan şehir hastanelerimiz Türkiye yüzyılı vizyonumuzun tıpta birer icra merkezi olacak” dedi.

  • Yer: Hastane! Kedi kulübesine kazmalı saldırı

    Yer: Hastane! Kedi kulübesine kazmalı saldırı

    Trabzon’da ahşap banka kasalarından dönüştürülüp, yapılan kedi kulübesi, konulduğu Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsü’nde temizlik personelince kazma ile parçalandı. Hastane idari inceleme başlatırken, Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (TRAHAYKO) saldırıya tepki gösterdi.

  • Malatya hastanesi’ndeki doktorlar: Ağlayarak çalışıyoruz

    Malatya hastanesi’ndeki doktorlar: Ağlayarak çalışıyoruz

    Deprem felaketinin sağlık üssü haline getirilen Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları, ‘Bizler de birer depremzedeyiz. Uykusuz çalışıyoruz. Hastalarımıza moral vermeye çalışsak da gizli gizli ağlıyoruz” dedi.

  • Tıp okuduğu Türkiye’ye doktor olarak yardıma geldi

    Tıp okuduğu Türkiye’ye doktor olarak yardıma geldi

    Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından Türkiye’ye gelen yabancı arama kurtarma ekipleri arasında Arnavutluk ekibi de bulunuyor.