Etiket: kritik

  • Milyonlarca memur için kritik tarih 22 Ağustos: Ya imza ya hakem!

    Milyonlarca memur için kritik tarih 22 Ağustos: Ya imza ya hakem!

    Yarınki kabine toplantısı sonrası yeni zam teklifi bekleniyor. Anlaşma olmazsa devreye Kamu Görevlileri Hakem Kurulu girecek. Memur örgütleri ise uyarı için iş bırakacak.

  • Gözler TBMM’ye çevrildi! Memur zammı için kritik hafta…

    Gözler TBMM’ye çevrildi! Memur zammı için kritik hafta…

    Memurların temmuz ayındaki zam süreci için gözler TBMM’ye çevrildi. AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi bayram sonrası hızlıca Meclisimizin takdirine sunacağız” sözleri gündemdeki yerini korurken; 4 Temmuz’da açılacak TBMM’de planlanan düzenlemelerin torba yasa olarak ele alınması bekleniyor.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan  memur maaşı için kritik açıklama

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan memur maaşı için kritik açıklama

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Gerek asgari ücret gerek bu 22 bin TL en az memur zammı meselesi bunlar seçim beyannamesinde ortaya koyduğumuz taahhütler. Hiç geciktirmeden bu taahhütlerimizi temmuz ayı içerisinde gerçekleştirme konusunda bir gayret içerisindeyiz.” dedi ve asgari ücretlinin enflasyona ezdirilmeyeceğini söyledi.

  • Meteoroloji’den birçok ile kritik uyarı! 4 gün boyunca sürecek

    Meteoroloji’den birçok ile kritik uyarı! 4 gün boyunca sürecek

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 10 Mayıs hava durumu raporuna göre, ülke genelinde birçok il 4 gün boyunca sürecek gök gürültülü ve yer yer kuvvetli sağanak yağışa teslim olacak. Yağışların, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Orta Karadeniz, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Sinop, Giresun, Trabzon, Rize ve Gümüşhane ile Ankara’nın güney ve doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.…